DJ

dj botez

"Unii spun: Botezul nu e nunta. Insemnatatea evenimentului nu este aceeasi.Dar, voi, parintii, ce spuneti? "

dj botez bucuresti

Dj botez

S-a nascut copilul vostru ! O bucurie mai mare nu poate fi exprimata in cuvinte! Botezul, pe langa seminificatia sa personala, oglindeste mandria parintilor care isi doresc sa imparta cu cei dragi venirea pe lume a urmasilor lor. Botezul este un moment de bucurie, o petrecere de care lumea sa isi aminteasca cu placere.

Chiar daca pentru unii, petrecerea de botez tinde sa para mai putin provocatoare in comparatie cu alte evenimente, iar, in general, invitatii nu au aceleasi asteptari in comparatie cu o nunta sau o cununie, ca prima petrecere oficiala a copilului, botezul este cu siguranta pentru voi un moment cu o mare incarcatura emotionala, avand o semnificatie pe masura. Desigur, la acest gen de evenimente sunt folosite cu succes diverse decoratiuni alese pe tematica botezului, animatori costumati in personaje de poveste, magicieni, clovni si ursitoare, insa petrecerea este petrecere, iar succesul ei depinde de muzica. Dj-ul este singurul care pregateste scena bunei dispozitii, detinand secretul reusitei unui eveniment de neuitat.

Petrecerile de botez, incep de obicei mult mai devreme decat orice alt gen de evenimente cu dj si nu au un moment bine definit de „deschidere a dansului”, precum au nuntile "dansul mirilor".

Observ ca usor usor la acest gen de petreceri cu dj, publicul rezoneaza din ce in ce mai mult cu muzica anilor 70’-80’-90’si 2000’ presarata cu hituri contemporane si tocmai de aceea arta de a mixa, de a imbina stiluri si genuri muzicale total diferite este ceea ce va face intotdeauna diferenta. Daca va doriti un DJ de botez care sa se implice direct , sa gaseasca solutii organizatorice si sa mixeze muzica de calitate, adaptata la genul si stilul publicului, un Dj de botez care sa isi doreasca la fel de mult ca voi reusita evenimentului, un Dj profesionist, atunci EU SUNT OMUL VOSTRU!

Daca va doriti doar un pseudo- Dj la botez care sta pe un scaun toata noaptea si roteste la nesfarsit niste colaje standard si seci, ascultate de sute de ori pe la tot felul de chermeze, cumetrii, atunci eu NU sunt Dj-ul pe care il cautati!

Dar ma opresc cu teoria si hai sa lasam locul practicii: sunati-ma si haideti sa ne cunoastem

Dj Florin Popescu

dj botez bucuresti

Dj Florin Popescu este membru practicant al Asociatiei Dj-ilor Profesionisti din Romania (ADJPR) si detine toate autorizatiile necesare in conformitate cu legislatia din Romania.