DJ

dj nunta

"Cand alegi un dj de nunta sau un dj de botez, este foarte important sa nu faci rabat la calitate. Detaliile fac intotdeuna diferenta"

event5

Toti DJ-ii pun muzica. Ce fac eu diferit?

Va ascult, incerc sa va cunosc si sa aflu ce muzica va place. Toti avem faimoasele playlist-uri, insa MIE NU mi-a placut niciodata sa folosesc playlist-uri predefinite. Intotdeauna aleg si mixez muzica in functie de vibe-ul si energia pe care mi-o transmiteti voi si invitatii vostri.
Eu ma pun in locul vostru si caut sa ofer calitatea pe care as dori la randul meu sa o primesc la un eveniment atat de important pentru mine. Petrecerea e doar a voastra si tot evenimentul trebuie sa va poarte amprenta.

Muzica da tonul distractiei iar un Dj adevarat ridica oamenii in picioare si face sala sa vibreze.

Daca si voi ganditi la fel, atunci eu sunt omul vostru!
Alegerea unui Dj de nunta in locul unei echipe de lautari sau trupa de cover-uri NU este un compromis.
Un Dj de nunta bun este versatil, simte publicul si poate satisface orice preferinta muzicala cu usurinta, adaptandu-se continuu la dinamica petrecerii, in timp ce repertoriul multor formatii poate fi insuficient si cateodata chiar „limitat”.

Nuntile sunt evenimente complexe. Mirii isi doresc sa aiba parte de o petrecere memorabila, ceea ce impune ca Dj-ul sa se implice intru-totul si sa mixeze muzica in asa fel incat toate categoriile de varsta prezente la eveniment sa se regaseasca si sa petreaca in stilul generatiei lor astfel incat evenimentul sa exprime frumusetea povestii lor de dragoste.

Meritati tot ce e mai bun, deoarece voi sunteti eroii principali. Aveti alaturi oameni dragi si va doriti sa le oferiti tot ce e mai bun.

Organizarea unei nunti implica, pentru miri si apropiatii lor, un cumul de stres, avand in vedere toate detaliile pe care este necesar sa le aiba in vedere. De la alegerea rochiei de mireasa, a localului, a meniului si pana la aranjamentele florale, mirii se confrunta cu tot felul de situatii neprevazute. Muzica nu trebuie sa fie un factor de stres in plus. Iar aici intervin EU ☺.

Succesul evenimentelor cu Dj Florin Popescu (Dj Premier) au un singur numitor comun: profesionalismul.

Dj Florin Popescu

dj nunta bucuresti

Dj Florin Popescu este membru practicant al Asociatiei Dj-ilor Profesionisti din Romania (ADJPR) si detine toate autorizatiile necesare in conformitate cu legislatia din Romania.