DJ

lumini arhitecturale

"Luminile arhitecturale vor aduce locatiei un plus de valoare"

lumini arhitecturale

Si lumea intra in locatie.

Muzica suna bine, dar lumina nu e cum ar trebui... lumina localului este parca fara personalitate. In majoritatea localurilor inca se foloseste lumina rece, a carei intensitate nu se poate modifica decat prin metoda clasica – on/off.

Dar hai sa ne imaginam ce senzatie ne da o incapere in care lumina este concentrata pe designul arhitectural, dand viata elementelor decorative precum arcade, coloane, grinzi, pereti inalti, decoratiuni in relief, schimbandu-le nuanta in functie de preferintele vostre, localul fiind transformat intr-o sala de festivitati, calda si primitoare, ce va poate oferi o ambianta vie si eleganta in tandem cu senzatiile momentului. Sa ascultati muzica buna, intr-o atmosfera care va imbie sa uitati de grijile cotidiene, fie si pentru cateva ore, pentru ca sunteti acolo sa sarbatoriti un moment important din viata voastra.

Luminile arhitecturale sunt lumini profesionale care montate corespunzator pot crea o atmosfera eleganta, completand efortul pe care cu siguranta il depuneti atunci cand va ocupati de organizarea unui eveniment de succes.Dj Florin Popescu

Dj Florin Popescu este membru practicant al Asociatiei Dj-ilor Profesionisti din Romania (ADJPR) si detine toate autorizatiile necesare in conformitate cu legislatia din Romania.